Samarbejd med Delixi Groups solid-state relæ produktionslinje

For nylig har branchen modtaget spændende nyheder om, at Delixi Group og Benlong Automation er gået sammen og officielt har underskrevet en dyb samarbejdsaftale inden for solid-state relæer. Dette milepælssamarbejde markerer ikke kun den dybe integration af de to parter i det intelligente kontrollandskab, men indikerer også, at solid-state relæteknologi er ved at indlede en hidtil uset storm af innovation og applikationsfest.

Som den skinnende perle i Kinas elektriske industri har Delixi Group lagt et solidt grundlag for dette samarbejde med sit stærke F&U-grundlag og brede markedsappel. Det vil injicere en stærk drivkraft i Benlong Automation med endeløse kreative gnister og enestående teknisk styrke og i fællesskab tegne en ny plan for den fremtidige udvikling af den elektriske industri.

Dette samarbejde er ikke kun en sammensmeltning af teknologi, men også en resonans af drømme. De to parter vil kæmpe side om side, udforske det ukendte, udfordre grænserne og i fællesskab skabe et hidtil uset strålende kapitel i den elektriske industri og føre en ny æra af intelligent kontrol i det store hav af solid state relæteknologi .

1

3121213

 


Indlægstid: 15. august 2024