O le 134th Canton Fair ua ausia le fa'amaumauga fou maualuga i le fua fa'aaliga ma fau ni alalaupapa fou mo le "Fua ma le Auala" Fa'atasi.

Na tatala le pupuni o le 134th Canton Fair, ma na lolofi atu le aufaioloa faavaomalo i le faaaliga - o tagata faatau mai le silia ma le 200 atunuu ma itulagi na o mai e faʻatau, e aofia ai le tele o le "Belt and Road" o le fausiaina o atunuu o le au eli auro.

I tausaga talu ai nei, o le Canton Fair ua avea ma tulaga taua mo fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga i le va o atunuu "Belt and Road" ma Saina, ma ua molimauina le atinaʻeina manuia o fefaʻatauaiga i le va o Guangdong ma le "Belt and Road" atunuu. I le 134th Canton Fair, o le tele o faʻaaliga ma tagata faʻatau mai le "Belt and Road" o le fausiaina o atunuu na ausia se faʻamoemoega faʻatasi, ma o nei malo na o mai mamao e le mafai ona fesoasoani ae tuʻuina atu se limamatua i le "Made in China".

I le sefulu tausaga ua tuanaʻi, ua televave le faʻatupulaia o fefaʻatauaʻiga o oloa faʻaulufale mai ma faʻatau atu a Saina ma atunuʻu "Belt and Road", ma o le aofaʻi o fefaʻatauaiga e tusa ma le 19.1 miliona tala Amerika. O le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga i le va o Saina ma atunuʻu i luga o le Belt and Road ua iloa ai le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 6.4%, lea e maualuga atu nai lo le faʻatupulaia o fefaʻatauaiga i le lalolagi i le vaitaimi lava e tasi.

4

O tagata fai pisinisi mai le "Belt and Road" e o atu i "Guangjiaoyou"

O le tausaga nei e atoa i ai le sefulu tausaga o le Belt and Road Initiative. I le sefulu tausaga ua tuanaʻi, ua matua faʻateleina e Saina lana fefaʻatauaʻiga ma atunuu i luga o le Belt and Road, ma ua avea ma puna sili ona tele o oloa mai fafo mo le 74 o nei atunuu. I le vaitau o loʻo i ai nei o le faʻavavevaveina o le toe faʻatulagaina o le lalolagi o loʻo tuʻuina atu laina o alamanuia ma le le mautonu i tulaga faʻavaomalo, o le tulaga o le faʻalauteleina o le faʻavasegaina o fefaʻatauaʻiga mai fafo a Saina ua sili atu ma sili atu ona manino, ma o le tele o pisinisi o loʻo faʻaogaina le Canton Fair e tap. o le gafatia i maketi o le "Belt and Road" o le fausiaina o atunuu.

“O le Canton Fair o loʻo faʻatinoina ma le malosi le 'Belt and Road' initiative, faʻafaigofieina o sapalai ma faʻatauga faʻapipiʻi faʻatasi ma atunuʻu faufale faʻatasi ma fesoasoani i fefaʻatauaiga. O le faʻalagolago i le Canton Fair platform, o le tele o atunuʻu na fausia e le gata na maua mai oloa maualuga ma maualuga tau mai Saina, ae na tatalaina ai foi auala faʻatau mo a latou lava mea faʻapitoa i Saina, ma iloa ai le manuia ma le manumalo. Fai mai Guo Tingting, Sui Minisita o Pisinisi.

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai i le sefulu tausaga talu ai, o le aofaʻi o tagata faʻatau mai le "Belt and Road" o loʻo fausia faʻatasi atunuu ua siitia mai le 50.4% i le 58.1%. O le faʻaaliga faʻaulufale mai ua tosina mai ai le 2,800 atinaʻe mai le 70 "Belt and Road" atunuu, e sili atu i le 60% o le aofaʻi o faʻaaliga. I le Canton Fair i lenei tausaga, o le aofaʻi o tagata faʻatau mai atunuʻu "Belt and Road" e faʻamoemoe e oʻo atu i le 80,000, ae 391 pisinisi mai atunuʻu e 27 o le a auai i le Faʻaaliga Faʻatau.

E le masalomia, o tagata faʻatau oloa faavaomalo mai le "Belt and Road" o loʻo faimalaga i le faitau afe o maila i le "Canton Fair".

01

Benlong Automation Technology Co., Ltd. nofoaga fa'ato'aga

I le taimi o le faʻaaliga, na maua ai e le matou faleoloa ni tagata asiasi mai le lalolagi atoa, ma o lo latou auai faʻamalosi ma fegalegaleaiga faʻamalosi na tumu ai lenei faʻaaliga i le malosi. E ui ina sa na o ni nai aso le umi o le faaaliga, ae na matou faia le tele o fegalegaleaiga taua i luga o le saite.

Matou te matua fiafia lava e faʻailoa na matou sainia ni maliega felagolagomai taua ma paaga mai Europa, Asia ma Amerika i Matu i le faʻaaliga. O nei maliliega e le gata o le a faʻalauteleina ai a tatou pisinisi, ae faʻapea foʻi ona aumaia ai ia i tatou le tele o avanoa ma luitau.

1 2"Ua oʻo mai le faʻaaliga i se faʻaiʻuga manuia ma ua mafai ona matou faʻaalia le tele o ituaiga o oloa fou, faʻalauteleina le vaʻaia ma faʻaosofia manatu fou. O se talanoaga olaola ma musuia e le gata na faamalosia ai sootaga i totonu o pisinisi, ae na maua ai foi se malamalamaaga loloto i avanoa o le lumanai.

Sa fa'amamaluina i matou e fa'afeiloa'i tagata asiasi ma fa'aaliga mai le lalolagi atoa, o lo latou auai fa'atosina ma fegalegaleai fa'amalosi na fa'afiafiaina ai le fa'aaliga. Matou te fa'afetai tele i sui auai uma, o la outou sao e fa'aolaola ma manaia ai lenei fa'aaliga, ma matou maua ai le avanoa e fa'asoa ma a'oa'o ai manatu fou eseese ma tekonolosi fa'aonaponei.

信图片_20231019125249

E ui ina mae’a le fa’aaliga, ae o le a fa’aauau pea ona ave le agaga o lea fa’amoemoe i a tatou taumafaiga mo le lumana’i. Matou te tulimatai atu i le toe faʻapotopotoina o le lalolagi sili ma sili ona susulu i le isi faʻaaliga e suʻesuʻe ma faʻauluina le alamanuia i luma.

Ma le mea mulimuli, matou te moomoo i tagata faʻaalia uma ma tagata asiasi se isi faʻaaliga manuia ma tulimatai atu i le isi a matou faʻapotopotoga!

 


Taimi meli: Oke-19-2023