E pei ona folafola mai, na taunuu Benlong i le mea sili na tupu - o le tatalaina o le 4th Zhoushang Conference ma Zhoushang Zhoucai Technology Innovation Cooperation and Exchange Event

O le aso sili ona matagofie o Aperila i le lalolagi o le taimi na potopoto ai Zhou, Shang, ma Zhou i Sanchuan. O Aperila 17th, le 4th Zhou Shang Conference ma Zhou Shang Zhou Cai Technology Innovation Galulue Felagolagomai ma Fetufaaiga Gaoioiga grandly tatalaina i Fuxi Cultural Square i Huaiyang District.

I totonu ma fafo atu, o tagata o le lotoifale, elites, ma elites e potopoto i luga o le laueleele o Sanchuan, tautala ma le naunautai tele ma taumafai mo le lumanaʻi.

1

O le autu o lenei mea na tupu o le "Aoina mai o Taleni mai Zhou, Shang, ma Zhou Dynasties, Bringing Together Science and Technology Innovation, Promoting Fuxi Culture, and Building a Moral City". I lena aso, 104 peresitene o le Zhoukou Chamber of Commerce i isi itulagi ma sui o le faasaienisi ma tekinolosi fou atinaʻe mai Zhoukou na faʻaalia lo latou faauoga i le nuʻu. Na matamata tagata uma i le vitio faʻalauiloa "Innovation and Development at Zhoukou" i luga o le saite, ma iloa ai suiga vave i lo latou nuʻu ma malamalama i mea fou na ausia o le faʻafouina ma le atinaʻe a Zhoukou.

O le 4th Zhoushang Conference ua faʻamaopoopoina ma faʻatalanoaina 61 galuega faʻatasi ma le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega o 20.16 piliona yuan, e aofia ai le 38 galuega faʻapisinisi ma le 23 faʻatekonolosi galulue faʻatasi ma poloketi suiga ausia; Sefulu i luga o le nofoaga sa sainia poloketi ma le aofaiga atoa o tupe teufaafaigaluega e 10.85 piliona yuan. O le poloketi e aofia ai le malosi fou, faʻamatalaga faʻaeletoroni, biomedicine, gaosiga atamai, ma le suiga o mea faʻasaienisi ma tekinolosi, taʻalo se "faʻateleina" matafaioi i le faʻaleleia o le tulaga tau alamanuia o lo tatou taulaga ma faʻalauteleina le atinaʻeina o le tamaoaiga o le taulaga.

3

I le nofoaga o le mea na tupu, lauiloa tagata tomai faapitoa ma tagata atamamai, e pei o Wang Fuming, academician o le CAE Sui Usufono, Zhang Zhibin, academician mai fafo o le Europa Academy o Saienisi, Xu Qitai, academician o le Europa Academy o Saienisi Faalenatura, Li Xianfeng, sui faatonu o le Dalian Institute of Chemical Physics, Saina Academy o Saienisi, ma Wang Jianxin, failautusi o le Komiti Party o le Aoga o Fale Talavai, Iunivesite Fudan, sau i luga o le tulaga e talia le tofiga o le faasaienisi ma tekinolosi fou ma atinae a Zhoukou City. faufautua. O loʻo lipotia mai o nei tagata atamamai ma tagata atamamai o le a faʻamalosia a latou fesoʻotaʻiga ma le galulue faʻatasi ma Zhoukou i le faʻaleleia o taleni, faʻapipiʻiina o galuega, fausiaina o fausaga, ma isi itu, taumafai e aumaia ni mea fou fou i Zhoukou ma saofagā atili ai le poto ma le malosi i lona atinaʻe maualuga. ma le fausiaina o aso nei.

4

Fale o le National High tekinolosi Enterprise Benlong Automation Tekonolosi Co., Ltd

O matou o se kamupani faʻapitoa i suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga, gaosiga, ma le faʻatau atu o masini masini i totonu o le eletise. O loʻo i ai a matou mataupu laina gaosiga matutua, e pei o MCB, MCCB, RCBO, RCCB, RCD, ACB, VCB, AC, SPD, SSR, ATS, EV, DC, GW, DB, ma isi auaunaga e tasi. 'Au'aunaga fa'atekonolosi tu'ufa'atasiga, seti meafaigaluega, atina'e polokalame, mamanu o oloa, ma se faiga fa'atauga fa'atau ma le mae'a fa'atau!


Taimi meli: Apr-20-2024