O se mea e tatau ona i ai mo tagata fou o le pulega o gaosiga! 2024 Mea lilo o le afa lona lua o le laina gaosiga!

厂房8_13

Le aufaipisinisi pele, e masani ona e feagai ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi o faʻafitauli o le gaosiga: le lelei o le lelei, faʻaitiitia le lelei, tau maualuga, toe faʻafoʻi mai ma faitioga, e pei o tulagavae i luga o le matafaga e fufulu tasi ma toe aliali mai i le aso e sosoo ai?

Ou te iloa, masalo e te lagona e pei o oe o loʻo i totonu o se vortex e le uma "LISI E FAI". Aua e te popole, o le mea lenei o le a ou tuʻuina atu ia te oe i le aso, le afa lona lua o le 2024, o le fuafuaga o galuega a le Matagaluega o Production Management, tatou galulue faʻatasi i le tumutumu o le gaosiga o le faʻamaʻaʻa!

Muamua lava, seʻi o tatou vaʻavaʻai i le laina gaosiga faʻatasi, pe e masani ona faʻafoʻi oloa ona o faʻafitauli lelei? O le fa'agasologa o le gaosiga e vevesi ma le lelei? E maualuga ea le tau, ua faaleagaina ai le polofiti?

E tatau ona e toe iloilo le tulaga o loʻo i ai nei, faʻavasega faʻafitauli ma faʻamaonia faafitauli moni. Manatua, o le faailoaina o faafitauli o le laasaga muamua lea e foia ai, ia amata i le tusi i lalo i se tamai api.

Ma, e tatau ona i ai sau sini manino. Ioe, i le 2024, e le mafai ona tatou "tapeina afi", e tatau ona i ai se sini manino.

MCB,MCCB,RCCB,RCBO,ACB,ATS, EV, DC,AC, DB,SPD,VCB

MCB2

O le a le tele e te manaʻo e faʻaleleia atili le gaosiga? O le a le tele e te manaʻo e faʻaitiitia ai faʻafitauli o le lelei o oloa? O le ā le tau? Tuʻu atu ia te oe se sini faʻatusatusa, tusi i luga o le laina gaosiga i se nofoaga faʻapitoa, ina ia mafai e tagata uma ona vaʻai.

O le taimi lava e seti ai le sini, o le isi laasaga o le faia lea o se gaioiga. E faapefea ona faatino? Se'i ou avatu ni faatonuga.

Muamua, taulaʻi i au tagata faigaluega ma tuʻuina atu ia i latou aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga talafeagai e malamalama ai i le taua o galuega taʻitasi;

Lona lua, iloilo ma faʻafeiloaʻi masini masini e iloa ai po o fea vaega o le faagasologa e mafai ona tuʻu i masini;

Tolu, fa'atulaga manino faiga ina ia malamalama tagata uma i o latou tiute tau galuega;

Lona fa, saunia ni meafaigaluega talafeagai e fa'afaigofie ai a latou galuega.

A maeʻa uma manatu, sei ou taʻu atu ia te oe se faʻataʻitaʻiga moni. O loʻo i ai se paka faʻapisinisi i totonu o se fale gaosi oloa e igoa ia ABC, o la latou laina gaosiga na tumu muamua i faʻafitauli ma le le atoatoa.

Ona amata lea ona latou faʻatinoina se taʻiala fou o le pulega o gaosiga. Na latou tuʻuina atu aʻoaʻoga faʻapolofesa ia latou tagata faigaluega, faʻafeiloaʻi mea fou faʻapitoa, faʻamalieina le gaosiga o gaosiga, ma le taunuuga?

I le na'o le tasi le tausaga, ua siitia le gaosiga i le 40% ma faʻafitauli lelei o oloa na faʻaititia i le 30%. Ioe, o le malosi lea o se fuafuaga o le pulega o gaosiga, ma o lea ua i ou lima lenei mana, o le a lau mea e fai i ai?ac1

Ia manatua i taimi uma o se fuafuaga e le paia, e tatau ona e iloiloina ma toe iloilo i taimi uma. Faʻaalu se aso i masina taʻitasi e iloilo ai pe faʻafefea lau fuafuaga o galuega, pe e te manaʻomia le faia o ni fetuunaiga?

O le a le mea e mana'omia le gauai? O le a le mea o loʻo sologa lelei ma o a mea e manaʻomia le faʻaleleia? Manatua, e na'o manatu e mafai ona e fa'aolaina le polokalame ma fesoasoani ia te oe e ausia au sini.

Ia, ia tatou maua uma le malosi mo le afa lona lua o le 2024! Faatasi ai ma o tatou lava lima, atamai ma le tutumau, e mautinoa lava e mafai ona tatou oʻo i le tumutumu o le laina gaosiga!

Afai e te mauaina ni faʻafitauli fou i le faʻataʻitaʻiga, pe maua se fofo sili atu, faʻafeiloaʻi e tuʻu se feʻau e faʻasoa, e mafai ona tatou alualu i luma faʻatasi, faʻatasi e feiloai i se 2024 sili atu!

奔龙品牌20233

Faʻapaʻiaina i le siamupini natia i le matata o masini komepiuta atamai gaosiga i totonu o le eletise eletise, fatuina o se faʻataʻitaʻiga fou ma lelei.

Fa'apa'iaga Fa'afouga Su'esu'ega

Tuatusi: Nu.2-1, Baixiang Avenue, Beibaixiang Town, Yueqing City, PR China

Telefoni: +86577-62777057, 62777062

Email: zzl@benlongkj.cn

Upega tafaʻilagi: www.benlongkj.com


Taimi meli: Mati-17-2024